FC Barcelona: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
* [http://id.wikipedia.org/wiki/FC_Barcelona Wikipedia Id : FC Barcelona]
* [http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Barcelona Wikipedia En : FC Barcelona]
 
== Pranala Jaba ==
* {{en}} [http://www.fcbarcelona.com/ Situs web resmi]
{{G14}}
 
[[Kategori:TimKlub bal-balan ing Spanyol]]
1.034

besutan