Organisasi: Béda antara owahan

13 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
nambah kunci tumrap Kategori:Organisasi: "*" (HotCat)
c (→‎Definisi: bentuk -> wujud using AWB)
c (nambah kunci tumrap Kategori:Organisasi: "*" (HotCat))
 
== Chathetan suku ==
 
{{reflist}}
 
[[Kategori:Organisasi| {{PAGENAME}}*]]
1.034

besutan