Wikipedia:Apa sing diarani artikel?: Béda antara owahan

c (Wirjadisastra ngalih kaca Wikipedia:Apa sing diarani artikel nyang Wikipedia:Apa sing diarani artikel?: Kurang tandha pitakon)
 
==Mutuné artikel==
ArticlesArtikel rangeing greatlykéné inbéda-béda qualitymutuné, fromsaka assing highdhuwur asmutuné kaya ta [[:en:WP:FA|featuredartikel articlesutama]] tongangsi assing lowasor asmutuné [[:en:WP:CSD|candidatessing forkudu speedygagé deletiondibusak]]. SomeSawenèh articles are quite lengthy and rich inartikel [[:en:wp:content|contentisiné (kontèné)]] whiledawa otherstur arepepak, shorterdéné uga ana sing isiné cendhak (possiblybokmanawa isih awujud [[:en:Wikipedia:Stub|stubsrintisan]]) or ofutawa lessermutuné qualitykurang.
 
==Namespace==
63.816

besutan