Wikipedia:Apa sing diarani artikel?: Béda antara owahan

Saben kaca ing mandala-aran pokok sinartan [[:en:Wikipedia:Talk page|kaca parembugan]], sing kalebu mandala-aran "Parembugan", ya iku sing sesirahé diater-ateri tembung "Parembugan:", banjur diterusaké jenengé kaca padha ing mandala-aran pokok. Contoné, "[[Parembugan:Banggaladésa]]" iku kaca parembugan kanggo artikel Wikipédia [[Banggaladésa]].
 
==Pratélan artikel lan statistik==
==Lists of articles and statistics==
[[Special:AllPages]] hasisiné apratélan listkabèh ofkaca alling pagesmandala-aran inartikel the article namespace andlan [[:en:Wikipedia:Statistics]] forisiné statisticsstatistik on Wikipediangenani andWikipédia itslan growthtuwuh-tumengkaré.
 
TheWedharan automaticotomatis definitionsing useddianggo bydéning thepiranti softwarealus ating [[:en:Special:Statistics]] isya iku: '''anykaca pageapa thatwaé issing inana theing articlemandala-aran namespace, isartikel notsing adudu [[:en:Wikipedia:Redirect|redirectkaca pagealihan]] andlan containsisiné atsaorané least onepranala wiki linkcacah siji'''. ''ThePiranti statisticsalus softwarestatistik currentlyiku hassaiki nodurung methodbisa ofmilah detectingkaca disambiguation pages, howeverdhisambiguasi; nor does ituga disregardmilah [[Wikipedia:StubRintisan|stubartikel rintisan]]s (butnanging ining anysawenèh casekahanan, manyakèh articlesartikel taggedtinengeran asrintisan stubsisiné arecukup quite substantialwigati) orutawa stublistspratélan rintisan (listspratélan sing templatesisiné withsithik littleutawa orora noana contentisiné)''.
63.816

besutan