Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
212 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Besutaning 180.251.57.122 (parembugan) dibalèkaké marang owahan sadurungé déning Céréales Killer)
</div>
<br>
Sugeng rawuh! Jeneng asliku Cahyo. Aku lair ing [[Ujung Pandang]], nanging wis kawit cilik urip ana ing [[Yogyakarta]]. Aku seneng yèn bisa andum kawruh lan mundhak olèhku bisa nulis nganggo basa Jawa sarana Wikipédia Jawa iki. Mulané, Wikipédia Jawa iki njalari aku ketagihan nganti didhapuk dadi pangurus. :P
Sugeng rawuh! Aku mung manungsa kaya wong lumrahé sing seneng andum kawruh sambi nguri-uri basa Jawa.
 
== Artikel sing takwiwiti ==
62.943

besutan