Wikipédia:Pendhapa: Béda antara owahan

485 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
Besutaning Trendingusaha (parembugan) dibalèkaké marang owahan sadurungé déning Wirjadisastra
c (Besutaning Trendingusaha (parembugan) dibalèkaké marang owahan sadurungé déning Wirjadisastra)
{{Kacautama}}
Gampeng gempal nggih meniko gampeng panggenanipun wonten ing Deso Njadi Kecamatan Semanding Kabupaten Tuban. Sejarah Gampeng gempal sampun kaserat wonten ing celakipin panggenan [https://riaisy.blogspot.co.id/ pariwisoto] Mbanyulangse. [https://riaisy.blogspot.co.id/ Saking] critonipun masyarakat Dusun Njadi, rumiyin mboten wonten selo ingkang gempal, tapi wonten lindu ageng terus [https://riaisy.blogspot.co.id/ selo] ingkang nggantung langsung gempal. Gempalanipun wonten ing ngaajengipun gapeng ngantos sak meniko.
 
[[Kategori:Tepas| ]]
63.840

besutan