Louis XVI saka Prancis: Béda antara owahan

37 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Replacing Louis16-1775.jpg with File:Duplessis_-_Louis_XVI_of_France,_oval,_Versailles.jpg (by CommonsDelinker because: File renamed: Artist’s name).
c (→‎Biografi: éjaan using AWB)
(Replacing Louis16-1775.jpg with File:Duplessis_-_Louis_XVI_of_France,_oval,_Versailles.jpg (by CommonsDelinker because: File renamed: Artist’s name).)
[[Gambar:Louis16Duplessis -1775 Louis XVI of France, oval, Versailles.jpg|thumb|260px|Louis XVI]]
'''Louis XVI''', [[1754]]-[[1793]], Raja [[Perancis]] ([[1774]]-[[1792]]), inggih punika putra no tiga saking [[Dauphin]] (Louis) lan [[Marie Josèphe]] saking [[Saxony]], putu lan panerus [[Raja Louis XV]]. Ing taun [[1770]] piyambakipun krama kaliyan archduchess [[Austria]] [[Marie Antoinette]].<ref>{{en}}[http://www.infoplease.com/ce6/people/A0830398.html www.infoplease.com](dipuntingali tanggal 2 Oktober 2011)</ref>
Bapakipun seda amargi [[TBC]] paru-paru rikala yuswa [[36]] saderengipun dados Raja [[Perancis]]. Ibunipun seda amargi penyakit ingkang sami. Ing wekdal punika Louis tasih umur 13 taun.
3.044

besutan