Jénggot: Béda antara owahan

520 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(éjaan using AWB)
 
Jenggot dadi salah sijining ciri manawa wong lanang wis [[diwasa]].
== Jenggot tumrape piwulang agama ==
=== Islam ===
Tumrape wong [[Islam]], ngingu jenggot hukume [[wajib]] diingu tumrape wong lanang, ora kena di[[cukur]] klimis, adhedhasar pira-pira [[hadits]] kang nerangake bab jenggot. Pira-pira [[Nabi]] lan [[sahabat]] kacirikake nduwèni gumbala kang lemu.
=== Nasrani ===
Ing pira-pira [[potrèt]] lan gambar wong-[[wong suci]] saka agama [[Nasrani]], akeh-akehe nduwèni jenggot.
=== Sikh ===
Salah siji cirining wong [[Sikh]] ya iku nganggo [[surban]] lan ngingu [[jenggot]]
 
[[Kategori:Islam]]
[[Kategori:Kristen]]
Naraguna anonim