Jénggot: Béda antara owahan

32 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Besutaning 202.62.18.51 (parembugan) dibalèkaké marang owahan sadurungé déning CahyoBot)
== Jenggot tumrape piwulang agama ==
=== Islam ===
Tumrape wong [[Islam]], ngingu jenggot hukume [[wajib]]sunnah diingu tumrape wong lanang, ora kena di[[cukur]] klimis, adhedhasar pira-pira [[hadits]] kang nerangake bab jenggot. Pira-pira [[Nabi]] lan [[sahabat]] kacirikake nduwèni gumbala kang lemu.
=== Nasrani ===
Ing pira-pira [[potrèt]] lan gambar wong-[[wong suci]] saka agama [[Nasrani]], akeh-akehe nduwèni jenggot.
Naraguna anonim