Kronjo, Tangerang: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{kacamatan
|namajeneng=Kronjo
|dati2=Kabupatèn
|namajeneng dati2=Tangerang
|jeneng_camat=---
|luas=---
2.524

besutan