Cithakan:Artikel ing Using: Béda antara owahan

408 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
Kaca anyar: {{Side box |class = noprint selfref |style = width: 22em |textstyle = vertical-align: middle; font-size: 95% |text = Sawènèh utawa sakèhé tembung ing artikel iki ditulis nganggo [...
(Kaca anyar: {{Side box |class = noprint selfref |style = width: 22em |textstyle = vertical-align: middle; font-size: 95% |text = Sawènèh utawa sakèhé tembung ing artikel iki ditulis nganggo [...)
 
(Ora ana béda)
18.000

besutan