Isabeau saking Bavaria: Béda antara owahan

36 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
== Pamahkotaan ==
 
[[Gambar:IsabeauIsabela of Bavaria, coronation croppedkarel6.jpg|thumb|200px|Miniatur saking ''Chronicles of Froissart'', nedahaken acrobat ingkang ngramekaken adicara panobatan.]]
 
[[Gambar:Entrée d'Isabeau de Bavière dans Paris.jpeg|thumb|200px|Miniatur nedahaken Isabeau dipunbeta ngliwati Paris nalika tanggal 23 Agustus 1389]]
 
Panobatan Isabeau dipunwontenaken ing tanggal [[23]] [[Agustus]] [[1389]] <ref name="charles2" /><ref name="ratu3" />. Para wanita mulya ing prosesi panobatan ngginakaken busana ingkang mewah mawi bordir benang [[emas]] lan nitih tandhu ingkang dipunkawal déning ksatria. Philip Bold ngginakaken ''doublet'' bordir mawi 40 wedhus gembel lan 40 banyak (angsa) ingkang kahias mawi loncèng ingkang kadamel saking [[mutiara]].