Jungkat: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Comb1.JPG|thumb|Jungkat]]
 
'''Jungkat''', '''Surisuri''' utawa, '''Seratserat''' (krama), ([[basa Indonésia]]:utawa ''sisir'pethat''' (krama inggil) ya iku piranti dienggo ngurusi [[rambut]]. Piranti iki wujudé pipih nganggo inggik-inggik dawa. Jungkat iku wis ditepangi wong kurang luwih 5.000 [[taun]] kapungkur ing [[Pèrsi]] ([[Iran]]). Akèh sing ndugangarani yèn jungkat digawa bangsa [[Indo-Éropah]].
 
== Kagunan Jungkat ==
18.000

besutan