Ka (aksara Bali): Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
(→‎Referensi: replaced: oleh → olèh)
 
== Wujud ==
WujudWujudipun aksarahuruf Ka ing aksara Bali kados aksarawujudipun huruf Ka ing aksara Jawi. Ingkang bènten saking kalihipunkakalihipun inggih punika gayagagrag ing panyeratanpanyeratipun. WujudWujudipun Ka mahapranaMahaprana ing aksara Bali katingalipun pikantuk prabawapangaruh saking aksara Jawi.
 
{| class="prettytable"
18.000

besutan