Wa Ode Wulan Ratna: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Wiki Mrebawani II)
 
|website =
}}
'''Wa Ode Wulan Ratna''' ({{lahirmati|[[Jakarta]]|23|8|1984}}) nggih punika salah setunggalipun [[sastrawan|sastrawati]] saking [[Indonesia]]. Awit taksih nem piyambakipun sampun cinaketan kalian jagat kasusastran, nanging miwiti kiprahipun nalika kuliyah wonten [[Universitas Negeri Jakarta]]. Piyambakipun naté nampi bebungah [[Kusala Sastra Khatulistiwa]] (KSK) ing katégori Panyerat Nem Mumpuni, miyos pakaryanipun, kempalan [[crita cekak]], ''[[Cari Aku di Canti]], [[2008]]. Taun punika ugi, KSK ugi maringi bebungah dhumateng [[ Nirwan Dewanto]] ing katégori [[Geguritan]] miyos pakaryanipun, ''[[Jantung Lebah Ratu]]'' lan [[Ayu Utami]] ing katégori [[Prosa]] miyos pakaryanipun, ''[[Bilangan Fu]]''.<ref>[http://www.kusalasastrakhatulistiwa.com/ Situs resmi Kusala Sastra Khatulistiwa], kapundhut 23 Februari 2015</ref><ref>[http://www.annida-online.com/artikel-348-wa-ode-wulan-ratna-siapkan-novel-sejarah-buton.html Annida Online: Wa Ode siapkan novel sejarah Buton], kapundhut 23 Februari 2015</ref>
 
== Latar wingking ==
1.182

besutan