Kabupatèn Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
(→‎Kacamatan: éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
<small>{{reflist}}</small>
 
== Pranala jabanjaba ==
*[http://www.kotimkab.go.id/ Situs resmi Pemkab Kotim]
 
352.737

besutan