Kabupatèn Barito Kidul: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
(éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
<small>{{reflist}}</small>
 
== Pranala jabanjaba ==
* [http://www.baritoselatankab.go.id/ Pemkab Barsel]
* [http://kalteng.bps.go.id/ BPS Kalteng]
348.872

besutan