Pananggalan Grégoriyus: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
</table>
 
== Pranala jabanjaba ==
* {{en}} [http://www.tondering.dk/claus/calendar.html FAQ bab kalendher]
* {{en}} [http://www.norbyhus.dk/calendar.html Kalendher Abadi]
352.737

besutan