Delanggu, Klathèn: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
(éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
# [[Tlobong, Delanggu, Klathèn|Tlobong]]
 
==Pranala jabanjaba==
* [http://www.klaten.go.id/ Situs resmi kabupatèn Klathen]
 
352.737

besutan