Sistem koordhinat géyografis: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
c (Cahyo Ramadhani ngalih kaca Sistem koordinat géografi nyang Sistem koordhinat géografis)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
Kabèh titik-tititk lokasi ing Bumi iku isa digambaraké nganggo gabungan sistem pangukuran lintang lan bujur.
 
== Pranala jabanjaba ==
* {{en}} [http://www.paddles.com/users/wildcamp/coordexp.html GPS Coordinate Explanation]
 
352.737

besutan