Sénégal: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
* [[Goree]]
 
== Pranala jabanjaba ==
* {{fr}} [http://www.gouv.sn/ Situs resmi]
* {{en}} [http://www.senegalembassy.co.uk/ Situs Kedubes Senegal di London]
352.737

besutan