Nglipar, Gunungkidul: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
(éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
*[[Natah, Nglipar, Gunung Kidul|Natah]]
 
==Pranala jabanjaba==
* [http://www.gunungkidulkab.go.id/ Situs Web Resmi Kabupatèn Gunung Kidul]
 
352.737

besutan