Baamang, Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
<small>{{reflist}}</small>
 
== Pranala jabanjaba ==
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master Wewengkon ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Désa/View-category.html?limitstart=20 Daftar kode désa Kalimantan Tengah]
352.737

besutan