Kulawarga basa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
* [[Daftar basa sing wis punah]]
 
== Pranala jabanjaba ==
*http://www.ethnologue.com/web.asp
*http://www.unilang2.org/main/families.php
352.737

besutan