Kanker: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Penyakit karo Lelara
(owah sumber)
c (Bot: Ngganti katégori Penyakit karo Lelara)
 
[[Kategori:Onkologi]]
[[Kategori:PenyakitLelara]]
[[Kategori:Kanker]]
3.311

besutan