30 Januari: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
+ kat using AWB
c (Bot: Migrating 158 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2287 (translate me))
c (+ kat using AWB)
 
''' 30 [[Januari]] ''' punika, dinten ingkang kaping 30 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1649]] - Raja [[Charles I saka Inggris|Charles I saking Inggris]] dipunpenggal.
* [[1820]] - [[Edward Bransfield]] manggihi [[Antarktika]].
* [[1835]] - Panyoban pamejahan presidhèn [[Amerika Serikat]] [[Andrew Jackson]] -- Punika—Punika ingkang kapisan.
* [[1925]] - Pamaréntah [[Turki]] ngusir [[Patriarkh Konstantin VI]] medal saking [[Istanbul]].
* [[1948]] - [[Mahatma Gandhi]] dipunsédani déning satunggiling ekstremis [[Hindhu]].
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:Januari]]
348.872

besutan