SARS: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Penyakit karo Lelara
c (→‎top: akeh -> akèh using AWB)
c (Bot: Ngganti katégori Penyakit karo Lelara)
'''SARS''' utawa '''Severe Acute Respirotary Syndrom''' sing tegese '''Sindrom Sesak Nafas Akut''' iku [[panyakit]] sing disebabke virus kang jenenge Coronovirus sing biasane mung njalari lara flu biasa, gondhongen, utawa cacar air. Virus iku jalaran wong sing akèh kang klebon obat kimia sing ora alami.
{{stub|penyakit}}
 
[[Kategori:PenyakitLelara]]
 
 
{{stub|penyakit}}
3.311

besutan