Wa Ode Wulan Ratna: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Sastrawan Indonesia karo Sastrawan Indonésia
c (Bot: Ngganti katégori Sastrawan Indonesia karo Sastrawan Indonésia)
 
[[Kategori:Seniman Indonesia]]
[[Kategori:Sastrawan IndonesiaIndonésia]]
[[Kategori:Sastrawati]]
3.311

besutan