Dyah Kertawijaya: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Krajan Majapait karo Majapahit
c (Bot: Ngganti katégori Krajan Majapait karo Majapahit)
{{sajarah-stub}}
 
[[Kategori:Krajan MajapaitMajapahit]]
[[Kategori:Raja Majapait]]
[[Kategori:Pati 1451]]
3.311

besutan