12 Maret: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
+ kat using AWB
c (Bot: Migrating 151 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2402 (translate me))
c (+ kat using AWB)
{{maret}}
''' 12 [[Maret]] ''' punika, dinten ingkang kaping 71 utawi 72 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1967]] - Sidhang [[MPRS]] ngangkat Jend. [[Soeharto]] dados Presidhèn.
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:12 March}}
:[[12 Maret]] - [[13 Maret]] - [[14 Maret]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:Maret]]
352.737

besutan