Yves Leterme: Béda antara owahan

427 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(+iw)
cTidak ada ringkasan suntingan
{| class="toccolours" style="float:right; width:300px; margin-left: 1em; margin-bottom: 1ex;"
[[Image:Yves_Leterme_campagne_foto.jpg|thumb|Yves Leterme]]
|- style="text-align:center;"
!colspan="3"|'''Yves Leterme'''
|-
|colspan="3" style="text-align:center;"|[[Image:Yves_Leterme_campagne_foto.jpg|thumb140px|Yves Leterme]]<br>Yves Leterme
|-
|'''Miyos'''||[[Wervik]], [[6 Oktober]] [[1960]]
|-
|'''Jabatan'''|| Perdana Menteri Belgia
|-
|}
 
'''Yves Camille Désiré Leterme''' (lair ing [[Wervik]], [[6 Oktober]] [[1960]]) iku sawijining pulitikus Belgia, anggota Partai Kristen Démokrat Flandria ([[CD&V]]), lan wiwit [[20 Maret]] [[2008]] dadi [[Daftar Perdana Menteri Belgia|Perdana Menteri]] Belgia. Sadurungé dhèwèké wis dadi Wakil Perdana Menteri lan Menteri Keuangan, Réformasi Institusional, Perhubungan saha Urusan Segara Lor ing pamaréntahan féderal Belgia. Dhèwèké uga tau dadi Perdana Menteri Flandria lan Menteri Pertanian lan Perikanan Flandria.
 
==Latar wuri==
Yves Leterme iku lair ing Wervik cedhak wates antara [[Prancis]] lan [[Belgia]]. Bapané wong [[Walonia]] sing [[basa Prancis|abasa Prancis]] kamangka ibuné wong [[Flandria]] sing [[basa Walanda|abasa Walanda]]. Yves dhéwé bisa loro-loroné. Yves dididik mawa agama Katulik.
 
Yves Leterme omah-omah karo Sofie Haesen lan pinaringan putra telu.
 
== Pranala jaba ==