Tribhuwana Wijayatunggadewi: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Krajan Majapait karo Majapahit
c (→‎Pemerintahan Tribhuwana: entuk -> éntuk using AWB)
c (Bot: Ngganti katégori Krajan Majapait karo Majapahit)
 
[[Kategori:Raja Majapait]]
[[Kategori:Krajan MajapaitMajapahit]]
3.311

besutan