15 April: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
+ kat using AWB
c (Bot: Migrating 149 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2497 (translate me))
c (+ kat using AWB)
''' 15 [[April]] ''' punika, dinten ingkang kaping 105 utawi 106 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|15 April}}
:[[14 April]] – [[15 April]] – [[16 April]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:April]]
351.333

besutan