23 April: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
+ kat using AWB
c (Bot: Migrating 148 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2527 (translate me))
c (+ kat using AWB)
<b>''' 23 [[April]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 113 utawi 114 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
==Kadadosan Wigati==
 
 
==Wiyosan==
 
 
==Séda==
 
 
==Dinten Riyadi saha Dinten Ageng==
 
 
==Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani==
{{commonscat|23 April}}
:[[22 April]] – [[23 April]] – [[24 April]]
*[[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[Kategori:April]]
[[category:Kalendher kadadeyan]]
352.737

besutan