7 April: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
+ kat using AWB
c (Bot: Migrating 151 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2505 (translate me))
c (+ kat using AWB)
''' 7 [[April]] ''' punika, dinten ingkang kaping 97 utawi 98 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[2010]]''' [[Lindhu]] kanthi kakiyatan 7,2 SR kedadosan ing '''[[Pulo Sumatra]]''' bagéyan lèr lan punjeripun dumunung ing 60  km kidul-wétan [[Sinabang]], [[Aceh]]. {{sumber|url=http://www.detiknews.com/read/2010/04/07/055854/1333442/10/gempa-susulan-2-kali-terjadi-berkekuatan-lebih-rendah|nama=detik}}
{{gambarberita|STS-131 launch.jpg|Peluncuran ''Discovery''}}
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:7 April}}
:[[6 April]] – [[7 April]] – [[8 April]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:April]]
352.737

besutan