29 April: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
+ kat using AWB
c (Bot: Migrating 147 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2535 (translate me))
c (+ kat using AWB)
''' 29 [[April]] ''' punika, dinten ingkang kaping 119 utawi 120 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:29 April}}
:[[28 April]] – [[29 April]] – [[30 April]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:April]]
352.737

besutan