12 Juni: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
+ kat using AWB
c (+ kat using AWB)
<b>''' 12 [[Juni]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 163 utawi 164 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
==Kadadosan Wigatos==
* '''[[1964]]''' - [[Afrika Kidul]] ndhawahaken ukuman penjara salawasioun gesang dhumateng [[Nelson Mandela]].
* '''[[1991]]''' - [[Boris Yeltsin]] kapilih dados [[Presiden Rusia]].
 
 
 
* Dinten Rusia ing [[Federasi Rusia]]
 
 
==Séda==
 
 
==Dinten Riyadi saha Dinten Ageng==
 
 
==Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani==
{{commons|Category:12 June}}
:[[11 Juni]] – [[12 Juni]] – [[13 Juni]]
*[[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[Kategori:Juni]]
[[category:Kalendher kadadeyan]]
352.737

besutan