24 Juli: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
+ kat using AWB
c (Bot: Migrating 145 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2721 (translate me))
c (+ kat using AWB)
''' 24 [[Juli]] ''' punika, dinten ingkang kaping 205 utawi 206 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1972]] – [[Klompok Bugojno]] dipuncepeng déning aparat kaamanan [[Yugoslavia]].
* [[1990]] – Pasukan [[Irak]] milai mbanjiri tapel wates [[Kuwait]]-[[Irak]].
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|24 July}}
:[[23 Juli]] – [[24 Juli]] – [[25 Juli]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:Juli]]
348.872

besutan