14 Juli: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
+ kat using AWB
c (Bot: Migrating 150 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2691 (translate me))
c (+ kat using AWB)
''' 14 [[Juli]] ''' punika, dinten ingkang kaping 195 utawi 196 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|14 July}}
:[[13 Juli]] – [[14 Juli]] – [[15 Juli]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:Juli]]
352.737

besutan