25 Juli: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
+ kat using AWB
c (Bot: Migrating 146 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2720 (translate me))
c (+ kat using AWB)
''' 25 [[Juli]] ''' punika, dinten ingkang kaping 206 utawi 207 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
== Wiyosan ==
* '''[[1978]]''' - Louise Brown, "[[bayi tabung]]" ingkang sepindhah, lair.
 
 
== Séda ==
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|25 July}}
:[[24 Juli]] – [[25 Juli]] – [[26 Juli]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:Juli]]
352.737

besutan