Dhéwan Kaamanan PBB: Béda antara owahan

21 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Organisasi Internasional karo PBB
(éjaan using AWB)
c (Bot: Ngganti katégori Organisasi Internasional karo PBB)
 
[[Kategori:Perserikatan Bangsa-Bangsa]]
[[Kategori:Organisasi InternasionalPBB]]
3.311

besutan