Dhéwan Kaamanan PBB: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori PBB karo Pasarékatan Bangsa-Bangsa
c (Bot: Ngganti katégori Organisasi Internasional karo PBB)
c (Bot: Ngganti katégori PBB karo Pasarékatan Bangsa-Bangsa)
 
[[Kategori:Perserikatan Bangsa-Bangsa]]
[[Kategori:PBBPasarékatan Bangsa-Bangsa]]
3.311

besutan