UNDP: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Perserikatan Bangsa-Bangsa karo Pasarékatan Bangsa-Bangsa
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
c (Bot: Ngganti katégori Perserikatan Bangsa-Bangsa karo Pasarékatan Bangsa-Bangsa)
{{PBB}}
[[Organisasi Internasional]]
{{Stub}}
 
[[Kategori:PerserikatanPasarékatan Bangsa-Bangsa]]
 
 
{{Stub}}
3.311

besutan