Jawa Kulon: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Geografi Indonésia karo Géografi Indonésia
(Replacing West_Java_coa.svg with File:Coat_of_arms_of_West_Java.svg (by CommonsDelinker because: File renamed: File renaming criterion #4: To harmonize the file names of a set of images:)
c (Bot: Ngganti katégori Geografi Indonésia karo Géografi Indonésia)
{{Jawa Kulon}}
{{Propinsi Indonésia}}
{{Indo-geo-stub}}
 
[[Kategori:Propinsi Indonésia]]
[[Kategori:Jawa Kulon]]
[[Kategori:GeografiGéografi Indonésia]]
 
 
{{Indo-geo-stub}}
3.311

besutan