Pratélan kutha ing Ostenrik: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Daftar karo Dhaptar
(→‎Pranala njaba: nglarasaké tulisan "Pranala njaba" using AWB)
c (Bot: Ngganti katégori Daftar karo Dhaptar)
* [http://www.innweb.at/map/index_en.php Kawasan tak berpenghuni di Austria]
 
[[Kategori:DaftarDhaptar]]
[[Kategori:Austria]]
[[Kategori:Geografi]]
3.311

besutan