21 Agustus: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 145 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2823 (translate me))
''' 21 [[Agustus]] ''' punika, dinten ingkang kaping 233 utawi 234 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|21 August}}
:[[20 Agustus]] – [[21 Agustus]] – [[22 Agustus]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:Agustus]]
352.737

besutan