14 Sèptèmber: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 142 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2847 (translate me))
''' 14 [[September]] ''' punika, dinten ingkang kaping 257 utawi 258 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[13 September]] – [[14 September]] – [[15 September]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:Sèptèmber]]
348.872

besutan