30 Sèptèmber: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 145 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2881 (translate me))
''' 30 [[September]] ''' punika, dinten ingkang kaping 273 utawi 274 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|30 September}}
:[[29 September]] – [[30 September]] – [[1 Oktober]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:Sèptèmber]]
352.737

besutan