27 Sèptèmber: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 147 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2884 (translate me))
''' 27 [[September]] ''' punika, dinten ingkang kaping 270 utawi 271 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[26 September]] – [[27 September]] – [[28 September]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:Sèptèmber]]
352.737

besutan