17 Sèptèmber: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 146 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2894 (translate me))
''' 17 [[September]] ''' punika, dinten ingkang kaping 260 utawi 261 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|17 September}}
:[[16 September]] – [[17 September]] – [[18 September]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
[[Kategori:Sèptèmber]]
352.737

besutan